nportal crop
nportal crop
Skupština Udruge branitelja Dubrovnika Skupština Udruge branitelja Dubrovnika Leona Rašica


SKUPŠTINA UDRUGE BRANITELJA Branimir Petrak i Drago Maškarić novi članovi Izvršnog odbora

Tra 14, 2018

Godišnja izvještajno-izborna skupština Udruge branitelja Dubrovnika održana je danas u dvorani Ivana Pavla II.

„Udruga broji preko 200 članova, ali, danas su ovdje došli oni koji su to bili u mogućnosti. Među nama ima dosta onih koji rade, ali nažalost i onih koji su zbog svog zdravlja bili spriječeni doći. Planiramo dalje raditi na obnovama spomenika poginulih branitelja, inzistirat ćemo na izgradnji zajedničkog spomenika za sve pale suborce, nastavit ćemo s obilježavanjem godišnjice smrti generala Blaga Zadra odlascima u Vukovar, pomagati braniteljima s informacijama vezanima uz bolnicu i sistematske preglede i mnogim drugim aktivnostima kojima smo se i dosada bavili. Jaka nam je i sportska sekcija, imamo ljude koji su i takmičari u nekim disciplinama, a i one koji se rekreativno bave sportom pa se nadam da ćemo za koju godinu doći na razinu pravog sportskog kluba“, rekao nam je predsjednik UBD-a Marko Mišo Mujan o planovima za budućnost.

Nakon izvješća o radu predsjednika i drugih tijela udruge u protekloj godini te planovima za iduće razdoblje, razriješena su dva člana Izvršnog odbora. Emir Braco Elezović i Petar Mišo Mihočević podnijeli su neopozive ostavke, a na njihova mjesta izabrani su Branimir Juraj Petrak i Drago Maškarić.

Sljedeće godine po Statutu UBD-a je izborna skupština, na kojoj će se birati novi članovi Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti, kao i predsjednik te dopredsjednici.

 

Ivana Žuvela Kalina

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik