nportal crop
nportal crop

Okrenimo se budućnosti: 'Niti su Hrvati crni ni crveni'

Srp 05, 2016

Od stvaranja moderne hrvatske države nastale u Domovinskom ratu, stalno se u političke svrhe nametaju podjele na crne i crvene. Niti su Hrvati crni ni crveni. Svima bi trebalo biti jasno da je Hrvatska u kojoj živimo nastala u Domovinskom ratu, izborena krvlju hrvatskih branitelja koji su na sebi nosili šahovnicu i krunicu s križem. I to je valjda svima jasno. Nekima je Hrvatska slučajna zemlja, mnogima dosanjani san. I neka nam živi, neka se djeci objasni da komunistički zločini nisu procesuirani, da su zločini ustaša neobranjivi, a da je Hrvatska u kojoj živimo izborena voljom hrvatskog naroda koji se devedesete plebicitno odlučio za neovisnost i samostojnost.

Treba bolje i biti će bolje. Neka Hrvatska živi i demokratski i ekonomski se razvija na dobrobit naše djece, neka se stvore pretpostavke za bolji život i standard. Gluposti oko crnih i crvenih neka napokon definiraju povjesničari, a svi zločinci bilo koje boje neka se stide i ako su još živi neka odgovaraju za svoje zločine.

Zato neka slijedeća kampanja za prijevremene parlamentarne izbore bude izbor za bolje sutra i za one kojima Hrvatska nije slučajna zemlja, nego zemlja koja pripada narodu koji u njoj živi i koji je voli i poštuje.

Nino Erceg

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik