nportal crop
nportal crop
Ilustracija Ilustracija M'tlaren crew

M'TLAREN CREW Ovog vikenda u Lazaretima zabava je zagarantirana

Ožu 09, 2018

U subotu se održava zabava u Lazaretima M'tlaren pres. Less is more.
M'tlaren je skupina mladih Dubrovčana koje veže ljubav prema glazbi. Oživili su elektronsku scenu i vratili joj sjaj kakav je imala nekad.
"M'tlaren crew sastavljen je od old school ikona Čx-a i Jux-a koji su prenijeli znanje i proširili vidike mlađoj ekipi tima, Flore & Lije nerazdvojnog tandema koji "žari i pali" našom županijom i okolicom, te Dotura & Čampe, najmlađih i najnovijih članova za čijim zvukom lude sve generacije. Organizacija je u njihovim rukama zadnje četirigodine i više su nego ponosni na zabave koje su iza njih", priča Rea Lucia Žuvela, jedna od članova M'tlaren crewa. U petak, 9. ožujka u goste dovode Buttersa i Lovru, predstavnike zadarskog Less is mora.
Iza Less is more imena stoji nekolicina entuzijasta koji dijele ljubav prema često potcijenjenim, melodičnijim i mekšim notama elektronske glazbe. Dva su se tima povezala na više razina, prepoznali su isti žar prema glazbi, organizaciji i jedni prema drugima. Ovo je još samo jedna u nizu njihovih zabava na kojoj su udružili snage i zajedno zaplovili lađom Lazareta.

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik