nportal crop
nportal crop
Ilustracija Ilustracija RTL

LARA VIKTORIA ILIĆ Dubrovkinja u utrci za titulu popularne 'Zvjezdice'

Tra 11, 2018

Čak 18 malih Dalmatinaca i Dalmatinki nadmetat će se u trećoj sezoni dječjeg glazbenog showa "Zvjezdice" čije emitiranje počinje u subotu, 14. travnja na RTL Televiziji. Rekordan broj mlađahnih kandidata s hrvatskog juga svjedoči o golemom, do sada najvećem interesu vokalno talentirane djece za sudjelovanje u popularnom RTL-ovu showu.
Žiri u sastavu Indira Levak, Mia Negovetić, Enis Bešlagić, Zdravko Šljivac i Luka Nižetić jednoglasno se slaže kako je riječ o "dosad najboljoj sezoni u kojoj su brojni briljantni kandidati koji se razlikuju samo u nijansama, pa će izbor pobjednika biti posebno zahtjevan posao".
Premda će kroz emisije, uz voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu i suvoditelja Borisa Hrepića, prodefilirati klinci iz raznih dijelova Hrvatske s različitim životnim ambicijama mi smo se fokusirali na naše male dalmatinske adute, među kojima mnogi od njih maštaju kako će se jednoga dana i profesionalno baviti glazbom, plesom ili glumom.
Jedna od njih trinaestogodišnja je Dubrovkinja Lara Viktoria Ilić, pobjednica lokalnog natjecanja 'Konavle ištu zvijezdu", koja kaže kako pjeva otkad i priča, a uz glazbu se bavi i glumom i slikanjem. Lara Viktoria voli modernu glazbu, a koliko je ozbiljna u namjeri da se bavi glazbom svjedoči i njezina želja o upisivanju solo pjevanja na Glazbenoj akademiji.

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik