nportal crop
nportal crop
Poco Loco Poco Loco PROMO


POCO LOCO Naš odabir broj jedan za potpuni hedonistički užitak svakog dana u tjednu

Tra 15, 2018

Subota je, tražite dobro mjesto za ležerni provod? Svakako navratite u Poco Loco na Bunićevoj poljani u povijesnoj jezgri grada. U samom epicentru zbivanja, Poco Loco idealno je mjesto za druženje i opuštanje nakon dugog radnog tjedna. Uživajte u šarolikoj ponudi koktela od kojih izdvajamo nezaobilazni Flowers, apsolutni ljetni klasik od ružinog likera, sirupa od ljubičica, gina, soka od limuna i jabuke te pjenicom od lavande. Zvuči primamljivo? Tek smo počeli!

Twist na Cosmo zavrtjet će vam glavom. Premium votka, sirup od bazge, sok od limuna i jabuke recept dobitna su kombinacija. Dekoracija od kugle leda u kojoj je cvijet čine ga pravim umjetničkim djelom. Želite još? Požurite u Poco Loco gdje možete i kvalitetno prizalogajiti. Na sam spomen crnog Burgera Deluxe, Pulled tikka sendviča, Green curryja, jela iz woka i hanging kebaba rastu nam zazubice, a slastice od tapioka kreme i creme brulee čine Poco Loco našim odabirom broj jedan za potpuni hedonistički užitak svakog dana u tjednu.

Sama lokacija Poca Loca dobro je poznata lokalnom stanovništvu, a mjesto u srcu pronašao je i kod stranih posjetitelja koji se rado vraćaju na ovu adresu upravo zahvaljujući fuziji i raznovrsnosti namirnica te srdačnosti osoblja. Spajanje tradicionalne i internacionalne kuhinje u modernu, trendi igru okusa i prezentacije postavlja ponudu hrane Poca Loca ozbiljnim izazovom dubrovačkoj gastro sceni.

Za izgled interijera pobrinuo se hrvatski renomirani dizajner Filip Gordon Frank poigravši se elementima starog i novog, a rezultat je pršteći barok. Pozornost posjetitelja plijene štuko ukrasi na stropu s industrijskim detaljima na baru obloženom ogledalima. Vizualni identitet bara osmislila je agencija Kuharić Matoš i dok se unutarnji dio lokala koristi isključivo kao radni prostor, na terasi je dozvoljeno pušenje, a dobrodošli su i kućni ljubimci.

 

PROMO

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik