nportal crop
nportal crop
SPONZORIRANI ČLANAK SPONZORIRANI ČLANAK

PET SHOP SCOOBY: Za svoje ljubimce samo najbolje, izaberite Barf

Lis 12, 2017

Pet shop Scooby u Dubrovniku jedini je pet shop koji vrši dostavu svega potrebnog za vaše ljubimce na području grada, Mokošice i Župe dubrovačke. Dovoljno je nazvati na 020 313 715 i sve naručeno bit će dostavljeno na vaša kućna vrata. Kupci se u Pet shop Scooby uvijek vraćaju, zadovoljni kvalitetom i uslugom. U ovoj trgovini gdje ćete uvijek naići na osmijeh ili pjesmu veselog žakoa Kokija, možete ostaviti i hranu ili druge potrepštine za azil za napuštene životinje na Žarkovici ili mace o kojima skrbe ljubitelji životinja. Ono po čemu je Pet shop Scooby još drugačiji od ostalih pet shopova u Dubrovniku, jest i BARF. Svi skrbnici životinja smatraju ljubimce članovima svoje obitelji, a za svoju obitelj uvijek odabiremo ono najbolje. Danas postoji jako puno vrste hrane za pse, pa ljudi ne znaju što odabrati i što bi bilo najbolje za njihovog psa. Neka hrana izaziva alergije, dijareju, povraćanje i mnoge druge probleme uzrokovane hranom. Nakon traženja i pronalaska BARFA, ljubitelji pasa više ne traže drugu hranu, jer psi više nemaju nikakvih problema, zadovoljni su i sretni, jer im Barf čini dobro.

Herman 1

Što je zapravo BARF? Naime, prije nekih šezdesetak godina, Nijemac Herman Palmer shvatio je kako razvoj pasa, osim o genetskoj predispoziciji, ovisi uvelike i o njihovoj prehrani. Tako je Palmer krenuo ponovo u školske klupe i nakon dvogodišnje škole nutricionizma usavršio je recept za pravu pseću hranu. Nakon smrti Hermana Palmera, takav način prehrane preuzeo je cijeli svijet, pod akronimom BARF: Bones And Raw Food. Smisao hranjenja psa BARF-om je omogućiti mu zdravu i uravnoteženu prehranu kostima i raznim sirovim namirnicama. Naravno, hranjenje mora biti uravnoteženo ovisno o pasmini, dobi, zdravstvenom stanju, genetici i težini.

Herman 2

Imate li kućnog ljubimca, posjetite Pet shop Scooby. Izaberite za svog malog, dlakavog člana obitelji samo ono najbolje. Ako nemate kućnog ljubimca, posjetite Pet shop Scooby, vjerujemo da će vas posjeta tom omiljenom dubrovačkom pet shopu nagnati da udomite neku životinju ili ostavite vreću hrane, zdjelicu ili povodac za napuštene i zanemarene dubrovačke životinje.

Promo

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik