nportal crop
nportal crop

Terezina Orlić kandidatkinja je DDS-a za gradonačelnicu Dubrovnika

Pro 29, 2016

Predsjednik Dubrovačkog demokratskog sabora već je neko vrijeme najavljivao kako je vrijeme da Dubrovnik dobije ženu na čelu grada pa je tako danas iznenadio s objavom kako će kandidatkinja DDS-a za gradonačelnicu biti predsjednica Županijske gospodarske komore Terezina Orlić. Vićan je istaknuo kako je ime Terezine Orlić svima u Dubrovniku poznato kao i njezina stručnost.
"Nije trenutak da se bavimo sa svime što se događalo u Gradu niti problemima Grada. Problemi su tu, život je pred nama, a oni se moraju rješavati. Predsjedništvo stranke je jednoglasno procijenilo da je Terezina Orlić stručna, visokomoralna i da zadovoljava sve najrigoroznije kriterije da se kandidira za takvu izuzetno zahtjevnu funkciju. S obzirom na njeno radno i životno iskustvo, siguran sam da će se istog dana nakon njene pobjede moći krenuti s efikasnim vođenjem Grada", kazao je Pero Vićan.
Terezina Orlić je nestranačka kandidatkinja te sebe ne svrstava ni u lijevi ni u desni dio političkog spektra.
"Kandidirala sam se jer vjerujem da sam svojim dosadašnjim radom pokazala dosljednost i odgovornost. Uvjerena sam da su promjene moguće, ali se one ne mogu dogoditi iz fotelje. Božji je blagoslov roditi se u gradu koji je biser svjetske baštine. Tim više ovaj grad zahtjeva posebnu odgovornost, transparentnost i zajedničko dugoročno promišljanje. Imamo odgovornost prema stanovnicima grada, poduzetnicima, gospodarstvu, kulturi, prema mladima i starima", kazala je Terezina Orlić.
Kako su iz Dubrovačkog demokratskog sabora najavili, kampanja počinje iza nove godine, a Orlić će u stožeru provoditi skoro svako popodne nakon posla u komori.

Leona Rašica

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik