nportal crop
nportal crop


Premijer Plenković na druženju s građanima u Dubrovniku podržao Dobroslavića i Frankovića/FOTO

Lip 01, 2017

Premijer Andrej Plenković danas je u Dubrovniku dao podršku kandidatima HDZ - a na lokalnim izborima Nikoli Dobroslaviću i Matu Frankoviću, a ujedno se i družio s građanima. Druženju su prisustvovali i ministar obrane Damir Krstičević, državna tajnica Nikolina Klaić, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ - a Branko Bačić, kandidat za župana Nikola Dobroslavić, kandidat za zamjenika župana Joško Cebalo, kandidat za gradonačelnika i saborski zastupnik Mato Franković, ali i predsjednik DUSTRA - e Željko Raguž s vijećnikom Rikardom Rossettijem, Terezina Orlić i Ivan Jelčić iz Dubrovačkog demokratskog sabora koji su nedavno potpisali sporazum o suradnji s HDZ - om u Gradskom vijeću, a prisustvovali su i brojni drugi dužnosnici, članovi HDZ - a, DUSTRA - e i DDS - a te simpatizeri.

Premijer Plenković istaknuo je kako je danas prije svega došao dati potporu Matu Frankoviću i Nikoli Dobroslaviću te čestitati kolegama na sjajnom rezultatu u prvom krugu i za Gradsko vijeće i za županijsku skupštinu.
"Uvjereni smo da će građani Dubrovnika dati potporu Nikoli i Matu i u drugom krugu jer oni osjećaju koji su prioriteti u ovom gradu i županiji. Vjerujem da su njihova nastojanja proteklih godina, a osobito Nikolina pri realizaciji projekta Pelješki most, imali odjeka, a osobito nakon najave koju smo dobili od povjerenice za regionalni razvoj da će idućeg tjedna biti svečana ceremonija potpisivanja kojoj se potvrđuje da će Europska unija sufinancirati izgradnju Pelješkog mosta. Nema boljeg i kvalitetnijeg načina da iskažemo da nam je važno povezivanje juga Hrvatske s ostatkom zemlje koja će riješiti strateški povezivanje Dubrovačko - neretvanske županije s ostatkom zemlje", naglasio je premijer Plenković.

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić i kandidat za gradonačelnika Mato Franković još jednom su podsjetili na glavne odrednice svojih programa koje planiraju ispuniti u narednim mandatima i iskazali svoje uvjerenje u pobjedu u drugom krugu izbora u nedjelju.

Leona Rašica

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik