nportal crop
nportal crop


Dalibor Milan s velebnog skupa u Metkoviću: 'Bit ću gradonačelnik svih građana Metkovića'

Lip 01, 2017

Večeras pred prepunom dvoranom u Metkoviću održan je velebni skup HDZ-a na kojem su nazočili predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, član predsjedništva HDZ-a, general Damir Krstičević, predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik Branko Bačić, župan i kandidat za župana, Nikola Dobroslavić i mnogi članovi i simpatizeri stranke.

Dalibor Milan poručio je s govornice da mu kad postane gradonačelnik neće biti teško tražiti od Županije i Vlade pomoć za prosperitet Metkovića. Ne trebaju mi fotelje, želim Metković učiniti gradom sretnih ljudi, gradom u kojem se ostaje i dobro živi. Volio bih da mogu pohvaliti Most, ali nisu ništa napravili za Metković, a mogli su. Zato izađite na izbore i izaberite Nikolu Dobroslavića za župana , a mene za gradonačelnika i time sigurno birate bolje sutra.

Nikola Dobroslavić je pohvalio Dalibora Milana i njegov kvalitetan program, koji je programski kompatibilan sa županijskim što će omogućiti još njegovu lakšu realizaciju. Dodao je da izborom Dalibora Milana birate bolju budućnost .

Branko Bačić siguran je u pobjedu HDZ-a u Metkoviću. Metkovci imaju lak zadatak, izađite i izaberite Nikolu Dobroslavića i Dalibora Milana.
General Damir Krstičević predstavio je Dalibora Milana kao realnu osobu s jasnim ciljevima.

Na kraju se nazočnima obratio predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, koji je često prekidan aplauzom i uzvicima pobjeda , pobjeda. Ukupna atmosfera bila je pobjednička i sam Plenković je bio zadovoljan pozitivnom energijom te je ponovno naglasio da se Hrvatska izborila za 357 milijuna EURA nepovratnih sredstava za Pelješki most. Naglasio je će budući župan Nikola Dobroslavić za četiri godine na najljepši način zaokružiti svoju karijeru svečanim otvorenjem Pelješkog mosta. Metković ima odličnog kandidata za gradonačelnika i nije neki težak izbor izabrati između onih koji stalno opstruiraju i čovjeka , skromnog, obiteljskog, koji je čvrsto na zemlji i ima snažnu volju i snagu Metković napraviti ugodnim mjestom za život.

Nino Erceg

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik