nportal crop
nportal crop


Lasić pred prepunim Domom u Čilipima: 'HDZ u Konavlima čeka apsolutna pobjeda!'

Lip 02, 2017

U prepunom Domu kulture u Čilipima u petak navečer održan je završni predizborni skup HDZ-a Konavle, a tom prilikom kandidat za načelnika Božo Lasić istaknuo je kako Hrvatsku demokratsku zajednicu u nedjelju čeka apsolutna pobjeda.

''Neki su se bojali u prvom krugu, ja nisam. Ovdje su večeras i ljudi koji nisu članovi HDZ-a ali ste mi u prvom krugu dali podršku i zato vam hvala. Osjetili smo da su potrebne neke promjene i učinili smo ih. Doveli smo mlade i perspektivne ljude, a falilo nam je samo 36 glasova za apsolutnu većinu, ali zbog toga ne žalim. Rekli smo da stojimo raširenih ruku i da nema revanšizma. Prihvatiti ćemo sve koji žele dobro Konavlima. Bitno je da izađete u nedjelju na izbore i potvrdimo rezultat. U Konavlima nas čeka apsolutna pobjeda HDZ-a. Išli smo umjereno i nikoga nismo prozivali, a najstrašnija optužba od svih je da su našu listu činili potomci ubojica iz Drugogo svjetskog rata. To je jednostavno strašno. Pitali su me stojimo li iza onoga što smo obećali. Odgovorno tvrdim da stojimo iza toga'', rekao je Lasić.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Branko Bačić rekao je kako je važno da u nedjelju na izbore izađe što više Konavljana.
''Nama treba politička sigurnost i stabilnost, a to će se dogoditi kad HDZ ostvari odličan rezultat. Kad se to dogodi ulazimo u mirno razdoblje prosperiteta. Važno je da izađe što više Konavljana, znam da će Božo Lasić pobijediti, ali županu treba što više moguće vaših glasova. Moramo pomoći i Vladi u Zagrebu da nastavimo sa svim projektima koje smo započeli'', rekao je Bačić.

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić rekao je da bi on davno bio župan da su se pitale Konavle i Župa.

''Čestitam vam na vođenju kampanje jer niste vraćali udarce nego mirno i staloženo odgovorili programom. Smiješno je čuti da je HNS pomagao Konavle, nije Račan pomagao Konavle, nego Tuđman i HDZ. Konavle su bile i ostat će utvrda HDZ-a. To je dobro za Konavle i Hrvatsku. Imamo Vladu HDZ-a, imat ćemo i Konavle i Županiju. Uvjeren sam da ćemo pobijedti i u Dubrovniku nakon osam godina. Nije to jednostavno, a uvjeren sam da ćemo pobijediti i Metkoviću'', rekao je Dobroslavić.

 

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik