nportal crop
nportal crop


Dobroslavić, Bačić i Cebalo nakon pobjede: 'Ono što smo zapisali u program naš je put kojim ćemo voditi županiju'

Lip 05, 2017

Župan Nikola Dobroslavić danas se uz predsjednika županijske organizacije HDZ – a Branka Bačića i županova zamjenika Joška Cebala osvrnuo na jučerašnju pobjedu u drugom krugu lokalnih izbora. Županu Dobroslaviću ovo je treći mandat na čelu županije.
„Veliko mi je zadovoljstvo da su nam naši sugrađani jučer dali ovako veliko povjerenje, zahvaljujem se svim koji su izašli na ove izbore. Očekivali smo podršku građana, vjerujem da su nam ponovno dali svoj glas zbog toga što smo i kako radili u protekla dva mandata, da smo ozbiljno i odgovorno vodili ovu županiju, bez populizma, demagogija i da smo govorili istinu, ispunjavali izborne programe. Pokazali smo da se politika može voditi na jedan ozbiljan način. Program ćemo izvršavati, obećanja održavati, ono što smo u njemu zapisali naš je put kojim ćemo voditi ovu županiju“, naglasio je župan Dobroslavić.

Predsjednik županijske organizacije HDZ – a Branko Bačić također je zahvalio svim biračima na podršci istaknuvši kako je župan postigao sjajan rezultat kao i HDZ – ovi kandidati u općinama i gradovima u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, a naglasio je kako je sve to ishod odličnog rada županijske organizacije HDZ – a u proteklih desetak godina.
„Posebno želim čestitati županu na trećem mandatu. Mi smo kroz ovu kampanju govorili da je Dobroslavić najveći zagovornik interesa županije, da ju je osam godina vodio bez ijedne afere, da je u svim važnim pitanjima ove županije bio naš glas. Želim naglasiti veličanstvenu pobjedu HDZ – a u Dubrovniku. Nakon osam godina HDZ ponovno preuzima odgovornost za vođenje grada. Iznimno nas veseli pobjeda HDZ – a u Metkoviću. Nakon 20 godina HDZ je ponovno najjača snaga u Metkoviću. Čestitam gradonačelniku Daliboru Milanu, njegov slogan 'Iskreno i bez podjela' naišao je na plodno tlo jer je Metković, zahvaljujući MOST – u bio jako podijeljen grad. Od pet gradova, HDZ ima svog gradonačelnika u četiri grada, od 17 općina, HDZ ima svog načelnika u njih 12. Tako smo polučili još bolji rezultat nego prije tri godine. Siguran sam da ćemo opravdati veliko povjerenje koje su nam građani dali“, istaknuo je Bačić.

Na kraju se obratio i novi županov zamjenik Joško Cebalo, inače dosadašnji predsjednik Gradskog vijeće Grada Korčule kao i predsjednik Mladeži HDZ – a Dubrovačko – neretvanske županije.
„Čast mi je što ću u narednom razdoblju biti zamjenik županu Dobroslaviću koji je u protekla dva mandata od županije napravio da smo među pet najrazvijenijih županija, da smo najuspješniji u izvlačenju europskih fondova, dat ću sve o sebe da u narednom razdoblju s takvim radom i nastavim“, zaključio je Cebalo.

Leona Rašica

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik