nportal crop
nportal crop

Postignut načelni sporazum HDZ-a i HSS-a o formiranju većine u Općinskom vijeću Općine Konavle

Lip 07, 2017

Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke postigle su načelni sporazum o formiranju većine u Općinskom vijeću Općine Konavle. Međustranačka koordinacija koju čine predstavnici obiju stranaka, zadužena je za izradu koalicijskog sporazuma i osiguravanje provedbe programa.
Sporazum o političkoj suradnji temeljen je na podudarnosti programa s kojima su konavoski HDZ i HSS izašli na protekle lokalne izbore. Naime, obje stranke zalažu se za gospodarske programe temeljene na principima održivog i ravnomjernog razvoja Konavala, za mjere aktivne demografske politike, za učinkovitije funkcioniranje lokalne samouprave i efikasnije iskorištavanje EU fondova. Poseban naglasak u programima obiju stranaka stavljen je na okončavanje svih političkih podjela, nepotrebnih sukoba i bilo kakvih oblika političke isključivosti.
Sporazum o političkoj suradnji HDZ-a i HSS-a je prekretnica u političkom, društvenom i gospodarskom životu Konavala, a predstavnici obiju stranaka pozivaju i ostale stranke i nezavisne liste koje participiraju u Općinskom vijeću na konstruktivnu suradnju u interesu Konavala.

Nportal

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik