nportal crop
nportal crop

Održana izborna skupština ogranka HSLS-a Dubrovnik

Lip 17, 2017

Dana 17. lipnja 2017. godine u Dubrovniku je održana izborna skupština ogranka HSLS-a Dubrovnik. Za predsjednicu ogranka izabrana je Belka Elezović. U Izvršni odbor ogranka izabrani su potpredsjednici Adaleta Milovčević i Mario Jerinić, tajnica Marijana Čagalj, rizničarka Najra Mehić i šest člana Izvršnog odbora Ilvana Mušinović Hebibović, Miho Baće, Jasmina Muslić, Zijad Bošnjaković, Emir Čampara i Melsijana Đidelija.

Obraćajući se nazočnima novoizabrana predsjednica Belka Elezović je istakla kako će HSLS i dalje nastaviti raditi za dobrobit cijeloga društva, kao što je i do sada radila, te da će pripremati ogranak za samostalni izlazak na lokalne izbore.

– Sretna sam što znam da u Dubrovniku još uvijek ima ljudi koji zastupaju izvorna stajališta HSLS-a i koji će stranci vratiti ugled koji i zaslužuje. Od danas počinjemo s pripremama za slijedeće lokalne izbore. Kao nekada sudjelovati ćemo u svim značajnim događanjima u našem gradu. Obećavam da ću zajedno sa svojim suradnicima i cijelim ogrankom nastojati da HSLS vrati dignitet koji je izgubio. Odlučila sam da se uključim i sudjelujem u oživljavanju HSLS-a u Dubrovniku jer je to povijesna stranka, prva demokratska stranka osnovana u Hrvatskoj. Ostavila je dubok trag u brojnim događanjima i dala puno značajnih ljudi. Držim da je politička scena u Dubrovniku ostala prazna u dijelu liberalne opcije koja zastupa toleranciju i uvažavanje svih političkih opcija. Treba stoga ponovno ispuniti taj prostor sa kvalitetnim ljudima koji imaju dignitet i koji vole ovaj grad – kazala je nova predsjednica Belka Elezović.

Skupštini je nazočio i povjerenik ŽO HSLS Dubrovačko-neretvanske županije Niko Kapović, Matko Radonić koordinator HSLS-a za X izbornu jedinicu i Emil Karamatić ogranak Ploče, te gosti Kemal Tursunović predsjednik Udruge bošnjaka branitelja DRH Dubrovnik i DNŽ, Izet Spahović predsjednik Kulturnog društva Bošnjaka ''Preporod'' Dubrovnik i mnogi drugi.

Predsjednica ogranak HSLS-a Dubrovnik
Belka Elezović

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik