nportal crop
nportal crop


Ivo Simović Crni predsjednik konavoskog Općinskog vijeća

Lip 22, 2017

HDZ-ov Ivo Simović Crni izabran je u srijedu poslijepodne na konstituirajućoj sjednici za predsjednika konavoskog Općinskog vijeća, dok su za njegove zamjenike imenovani HSS-ova Lucija Miljanić Macan te ispred Nezavisne liste Konavle Luko Šubašić.

Sve odluke i imenovanja prošla su jednoglasno, a novi/stari predsjednik ovom prilikom je izrazio nadu da će sve sjednice prolaziti i takvom tonu.
''Zahvaljujem se svima na povjerenju i nadam se da će sjednice i dalje prolaziti ovako. Vjerujem da ćemo ideologije ostaviti ispred ovih vrata, a kako će nam jedina misao vodilja ovdje biti interes Konavala'', rekao je Simović.

Inače u Odbor za izbor i imenovanje izabrani su Paula Janović kao predsjednica, a članovi su Niko Đivanović, Pero Kapetanić, Mario Dimnić te Srđan Meštrović.
U Odbor za Statut i poslovnik izabrani su Vlaho Mujo kao predsjednik, a članovi su Juraj Magud i Tea Đurović, dok je na čelu Odbora za proračun i financije Pero Kapetanić, a članovi su Ivo Cvjetković i Lucija Miljanić Macan.

U Odbor za dodjelu javnih priznanja kao predsjednik imenovan je Ivo Simović, a članovi su Ivan Rodić, Ivo Cvjetković, Matija Novaković i Ljubica Brailo.
Vrijedi istaknuti kako je umjesto Boža Lasić kao nositelja liste HDZ-a i konavoskog načelnika u Vijeće ušao Vlaho Ljutić. Umjesto HSS-ovog Perice Pušića ušao je Vlaho Mujo, a DDS-ovu Vilmu Kosović zamijenio je Ivo Car te umjesto Luke Korde, nositelja KLGB Luke Korde u Općinsko vijeće Konavala ušao Mislav Burđelez.

Nportal

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik