nportal crop
nportal crop
Sandro Sukno Sandro Sukno alchetron.com

DRUGA STRANA 'NEČOVJEČNOG POTEZA' Pro Recco se oglasio o otkazivanju ugovora Suknu

Velj 12, 2018

Pro Reccovo otkazivanje ugovora Sandru Suknu podiglo je popriličnu prašinu u javnosti, a danas su se o cijeloj situaciji oglasili iz kluba. Kako ističu, "nakon što nije dobio odobrenje za nastup zbog problema sa srcem u prosincu 2017., talijanski klub prestao se nadati da će Sukna više vidjeti u bazenu pa su mu ponudili mjesto pomoćnog trenera Vlada Vujasinovića. Sukno, koji se još uvijek nada da će se vratiti igranju vaterpola, odbio je tu ponudu", istaknuli su iz Pro Recca za portal Waterpoloworld. Dakle, u odnosu na pisanje medija u Hrvatskoj, riječ je o poprilično drukčijoj verziji priče o naprasnom otkazu Sandru Suknu u talijanskom prvaku.

Osim toga, naglašavaju, "Sandru Suknu ugovor s Pro Reccom prestao je vrijediti još u prosincu kad nije prošao liječnički pregled".

"Ono što se dogodilo Suknu nam je naštetilo. Sigurno bismo voljeli odigrati ovu sezonu s njim u sastavu. Nakon svega što se dogodilo, ponudili smo mu da ostane u klubu kao Vujasinovićev pomoćnik, ali Sandro je odbio", rekao je predsjednik PRO Recca Maurizio Felugo. Waterpoloworld nadalje ističe kako je PRORecco angažirao najbolje kardiologe kako bi utvrdio zdravstveno stanje Cavtaćanina, nakon čega je odlučeno da se ne može vratiti u bazen.

"S druge strane, Sukno i Hrvatski vaterpolski savez misle da se to još može dogoditi. Njegova budućnost kao sportaša ovisi o novim zdravstvenim pregledima koje je obavio u Clevelandu. Prema tome, jedino HVS ima odgovornost odlučiti hoće li Sukna vratiti u bazen ili neće", stoji u tekstu portala Waterpoloworld.

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik