nportal crop
nportal crop
Župan Dobroslavić posjetio KPK Korčula Župan Dobroslavić posjetio KPK Korčula DNŽ


U POSJETU ZLATNIM KAPEKAŠIMA 'Kao najbolja vaterpolska županija RH uz Juga ponovno imamo i Korčulane'

Ožu 12, 2018

Župan Nikola Dobroslavić jučer je sa zamjenikom Joškom Cebalom te u pratnji korčulanskog gradonačelnika Andrije Fabrisa, na gradskom bazenu “Gojko Arneri” u Korčuli posjetio kadetske prvake Hrvatske – vaterpoliste KPK Korčula.

Župan je kadetima čestitao na ovom velikom uspjehu, kazavši kako je to još jedan dokaz da smo županija vaterpola: “Čestitam vam od srca na ovom trofeju, ali čestitam i vašim roditeljima i vašim trenerima. Ovo je vaš zajednički uspjeh, jer velike stvari uvijek dolaze kada se zajedno uporno radi na njima.”

Župan je dodao i kako je naslov prvaka Hrvatske KPK Korčula još jedan dokaz da je novi objekt prekrasnog bazena “Gojko Arneri” u potpunosti ispunio svoju svrhu, jer najvažnije je poticati mlade da se bave sportom.

“Korčula je oduvijek bila grad vodenih športova i drago mi je da ste to sada i dokazali pa tako sada u vrhu kao najbolja vaterpolska županija RH uz Juga ponovno imamo i Korčulane”, zaključio je Župan te mladim kadetima uručio prigodne poklone.

Mladim kadetima i njihovim trenerima se obratio i korčulanski gradonačelnik Andrija Fabris, pri čemu je najavio nove projekte kojima će poboljšati uvjete za treniranje vaterpola i ostalih vodenih športova.

Predsjednik KPK Korčula Mario Sardelić zahvalio je na prepoznavanju ovog velikog uspjeha, istaknuvši kako je to svakako dodatni poticaj za nastavak rada i postizanje novih, još boljih rezultata. Istaknuo je i kako je ponosan što je na ovom prvenstvu, već treću godinu zaredom, najbolji igrač i najbolji strijelac bio njihov igrač Toni Mozara, ali i da je najbolji golman prvenstva upravo igrač KPK Korčula Robert Fiorenini. “Naravno, uspjeh dugujemo i trenerima Lovoru Lozici i Emilu Nikoliću, ali i roditeljima koji su tu trajna podrška”, kazao je Sardelić.

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik