nportal crop
nportal crop
Jug CO konferencija za medije Jug CO konferencija za medije Ana Prohaska Vlahinić


JUGAŠI POVODOM UTAKMICE S MAĐARIMA: ’Čeka nas teška utakmica, ali idemo na pobjedu!’

Sij 11, 2018

Povodom utakmice šestog kola Lige prvaka JUG CO - OSC, koja se igra u subotu 13. siječnja, danas je održana konferencija za novinare na bazenu u Gružu.

„Jučer smo imali utakmicu regionalne lige protiv Partizana. U subotu nas čeka važna i teška utakmica za nas protiv mađarskog OSC-a za koju se nadam da imamo snage pobijediti“, rekao je uvodno trener JUG CO Vjekoslav Kobešćak
„Kao što je trener rekao čekao nas teška utakmica. Utakmica protiv Partizana bila je uvježbavanje pred puno važniju utakmicu. Mađari su uvijek neugodni, dobra su ekipa, mi znamo da nismo ekipa od lani, ali idemo na pobjedu apsolutno, pogotovo jer se igra u Gružu. Možemo napokon početi igrati onako kako to želimo. Mislim da je pravo vrijeme da to i učinimo i da ritam držimo do kraja sezone i da se plasiramo na Final Eight“, dodao je jugov branič Marko Macan

„Uspješno smo ušli u novu godinu. Sinoćnja utakmica bila je važna priprema za subotu, za utakmicu koja nam je možda najvažnija u ovom mjesecu u kojem imamo puno utakmica. Mislim da napokon možemo krenuti onako kako želimo i da ćemo se pronaći jer imamo kvalitetu. S druge strane Mađari imaju odličnu ekipu, bili su prije mjesec dana u finalu kupa što govori o njihovoj kvalitetu. Utakmica će biti teška, ali nadam se da će nam se vratit Bijač i da ćemo se svi skupiti nakon 10 dana i da ćemo se uspješno pripremiti za utakmicu“, naglasio je Loren Fatović.

„Ni Mađari ni mi nismo zadovoljni s bodovnim stanjem. Mi nismo nažalost u tri teške utakmice u Ligi prvaka nijednu prelomili na našu stranu, a to je iznimno važan faktor u našoj psihologiji i igri da prelomimo u jednoj važnoj utakmici. Tada očekujem da se naša psihologija i igra promjene na bolje. Što se Mađara tiče oni su jedna od te četiri megamomčadi u mađarskom prvenstvu, nekako su najiskusniji. Njihova momčad jaka je u kontranapadu, šut igrača iz vanjske linije je izvrstan, a dolaskom Ubovića na centarsku i Ranđelovića na bekovsku poziciju napravili su veliki iskorak na te dvije pozicije. Na svim pozicijama moramo biti pravi i svesti one padove kroz igru koji nam se događaju, na manju mjeru“, napomenuo je Kobešćak.

"OSC dolazi pobijediti, kao i mi. Jučer smo također imali padova, ali bila je dosta dobra utakmica. Toni Jarak je dobro zamijenio Bijača, obrana je bez obzira na 10 primljenih golova bila jako dobra. Bitno je da padovi budu kontrolirano“, zaključio je.

Ana Prohaska Vlahinić

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik