nportal crop
nportal crop
KPK KPK Facebook/KPK

OGLASIO SE KPK: Ukoliko se navodi pokažu točnim članovi će biti podvrgnuti stegovnom postupku

Sij 12, 2018

U priopćenju za medije Izvršni odbor Korčulanskog plivačkog kluba najoštrije je osudio, navodno, nasilno ponašanje dijela sudionika vaterpolskog turnira „4 škoja“ te je pripravan, ukoliko se utvrdi odgovornost pojedinih članova iste i sankcionirati.

„Korčulanski plivački klub nije bio organizator niti je sudjelovao u organizaciji turnira '4 škoja', a time ni zabave nakon turnira. Žalimo što su neki sadašnji i bivši članovi Korčulanskog plivačkog kluba sudjelovali u nasilnom događaju. Korčulanski plivački klub sukladno statutu kluba provest će postupak pred stegovnim sudom za članove kluba za koje se službeno utvrdi da su sudjelovali u sukobu na zabavi održanoj nakon turnira '4 škoja'. Nasilje i provokacije koje su ga potaknule nisu u duhu kapekaštva niti su ikad u dugoj povijesti imali izvor u djelovanju Korčulanskog plivačkog kluba“, stoji u obrazloženju. Nadalje iz kluba poručuju kako obrasci ponašanja čija je posljedica nemili događaj, koji se zbio u Gradu Korčuli s noći 30. na 31. prosinca 2017., zasigurno nisu posljedica vremena provedenog u Korčulanskom plivačkom klubu i oduvijek su bili i jesu predmet osude svih struktura kluba.

„Također osuđujemo neosnovana imputiranja u medijima o odgovornosti Korčulanskog plivačkog kluba za neprimjereno ponašanje sudionika zabave čime je nanesena velika šteta klubu duge uspješne sportske i odgojne tradicije“, stoji u potpisu Izvršni odbor.

Nportal

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik