nportal crop
nportal crop
Ilustracija Ilustracija PixaBay

OTVARATE VLASTITI BIZNIS? Ova radionica će Vam pomoći da ostvarite uspjeh!

Ožu 13, 2018

CEDRA Split organizira edukativnu radionicu o društvenom poduzetništvu i projektnom upravljanju, u sklopu projekta "Društveno-poduzetnički mozaik splitsko-dalmatinskog područja" kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Radionica je organizirana u suradnji s Udruga Bonsai, a održat će se u petak, 16. ožujka 2018. s početkom u 11:00 sati, u prostorijama DURA Razvojna Agencija Grada Dubrovnika / Dubrovnik's Development Agency (Ulica branitelja Dubrovnika 15, Dubrovnik), a prvenstveno je namijenjena nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla, ali i svima ostalima koji su zainteresirani za navedenu tematiku.

Predavač je Michael Freer, stručnjak za društveno poduzetništvo i projektno upravljanje, zaposlenik CEDRA-e Split i direktor društvenog poduzeća Ensoco (www.ensoco.co.uk) te će predstaviti koncept društvenih poduzeća kroz zanimljive primjere iz stvarnog života.

Putem ove interaktivne prezentacije moći ćete doznati kako su se poslovni i neprofitni sektor mijenjali kroz godine te koji razlozi stoje iza tih promjena. Raspravljat ćemo o tome kakav je položaj društvenih poduzeća u različitim zemljama, uključujući Veliku Britaniju i Hrvatsku. Za kraj će biti predstavljena viziju budućnosti ovakvog tipa poslovanja.

Prednost za sudjelovanje na radionici imaju nezaposlene osobe koje se mole da donesu potvrdu o evidenciji sa Zavoda za zapošljavanje. Radionica će se održati na engleskom jeziku, uz mogućnost prevođenja na hrvatski, a sudjelovanje je besplatno.

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik