nportal crop
nportal crop
Ilustracija Ilustracija Petra Japunčić

TEŽE OZLIJEĐEN MOTOCIKLIST Detalji prometne nesreće u Dalmatinskoj

Tra 17, 2018

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 14.40 sati dogodila u Dalmatinskoj ulici u Dubrovniku teže je ozlijeđen 20-godišnji motociklist.
Naime, 39-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka je prilikom uključivanja na Dalmatinsku ulicu oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao spomenuti 20-godišnjak, uslijed čega je došlo do udara i pada motocikliste koji je zbog težih ozljeda zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.
Policija protiv 39-godišnjeg vozača osobnog vozila podnosi kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.Tijekom jučerašnjeg dana pet je osoba u dva odvojena slučaja spriječeno u pokušaju nezakonitog prelaska državne granice. U prvom se slučaju radi o albanskom državljaninu koji je od strane policijskih službenika zatečen na području autobusnog kolodvora u Dubrovniku, a za kojeg je utvrđeno da je, prethodno tog dana, nezakonito ušao u RH iz pravca Crne Gore i to preko brda Debeli Brijeg.U drugom se slučaju radi o četvero turskih državljana koje su policijski službenici uočili prilikom nezakonitog prelaska granice iz pravca Crne Gore preko brda Košare u Konavlima. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod jednog od njih pronađen je krivotvoreni novac, odnosno deset krivotvorenih novčanica u apoenima od 100 dolara. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja novca turski je državljanin uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a ostaloj četvorici stranih državljana određena je dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH te su postupkom readmisije predani policijskim službenicima Crne Gore.

Nportal

Nakladnik: Neovisni portal d.o.o. za informacijske usluge i marketing
Sjedište društva: Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Upisan kod Trgovačkog suda u Splitu – stalna služba u Dubrovniku pod br. Tt-16/589-3,
dana 27. siječnja 2016. god. MBS: 090004038,
MB 01657844 OIB 84003986390

Redakcija: Nportal, Vukovarska 9, 20 000 Dubrovnik